Tämä esitys ei jätä kylmäksi meitä yhden vanhemman perheiden aikuisia sen enempää kuin perheidemme nuoriakaan. Let’s Rock!! 

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Esityksen kesto väliaikoineen n. 2 tuntia 45 minuuttia.

 

Show must go on

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! 

Turun Konserttitalo

Aninkaistenkatu 9, 20100 Turku

#413 SHOW MUST GO ON -konsertti 13.4.

TAPAHTUMA: 13.4.2024 klo 19:00

Tavataan konserttisalissa hyvissä ajoin jo 18:30.

JÄSENHINTA 35€

NoShow -maksu: 48€*

ILMOITTAUDU 10.3. MENNESSÄ

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Maksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.

Tapahtuma on vain jäsenille.

Osallistuminen ja ehdot

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt yhdistyksen toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.

*NoShow -maksu peritään jälkikäteen, kun ilmoittautunut ei saavu paikalle. Käytännön perusteena on yhdistyksen varojen tarkoituksenmukainen käyttö jäsenten hyväksi.

Lisätiedot ja tiedustelut

  • turunyh[a]gmail.com
  • 044-358 8599 (tekstiviesti/Whatsapp)