TUETUT LOMAT

Hae perheellesi tuettua lomaa

Yhdistyksemme jäsenenä voit hakea tuetulle lomalle. Yhden Vanhemman Perheiden Liitto järjestää säännöllisesti tuettuja lapsiperhelomia.

Loman tarpeessa?

Tuettua lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ihmiset. Loman myöntämiseen vaikuttavat sosiaaliset, terveydelliset ja taloudelliset perusteet. Myös erityisen vaikea elämäntilanne huomioidaan, mm. perhetilanne, leskeys, työttömyys, yksinhuoltajuus sekä psyykkiset ja fyysiset sairaudet kannattaa mainita hakemuksessa. 

Suuren kysynnän vuoksi kaikki hakijat eivät valitettavasti pääse lomalle. Etusijalla ovat ne henkilöt, jotka eivät aikaisemmin ole olleet tuetulla lomalla. Tuetulle lomalle on mahdollista päästä
ehkä joka toinen vuosi, riippuen tietenkin hakijamääristä. 

Lisätietoa ajankohtaisista tuetuista lomista ja tuetun loman hakemisestaesta saat YVPL liiton sivuilta tai suoraan Lomajärjestöjen sivuilta.

Turun Seudun Yksinhuoltajat ry kuuluu jäsenjärjestönä Yhden Vanhemman Perheiden Liittoon (YVPL ry). Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on parantaa yhden vanhemman perheiden sosiaalista, taloudellista ja oikeudellista asemaa.  

Liiton kautta yhden vanhemmat perheet voivat saada tietoa ja tukea erosta selviytymiseen, saada vertaistukea aikuisille ja lapsille, hakea tuettuja lomia sekä paljon muuta.