Toimitusehdot

päivitetty 6.2.2024

Näillä toimitusehdoilla pyrimme varmistamaan selkeän ja turvallisen ostokokemuksen Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n palvelussa www.turunseudunyh.fi.

Ilmoittautumalla Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n (jäljempänä ”Yhdistys”) tapahtumiin, liittymällä yhdistyksen jäseneksi sekä tilaamalla tuotteita tai palveluita yhdistykseltä hyväksyt nämä ehdot.

 

Yhdistys

Turun Seudun Yksinhuoltajat ry
Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku
Y-tunnus: 1572792-3
Sähköposti: turunyh(a)gmail.com
Puhelin: 044 358 8599
Tilinumero: FI43 5713 4520 0196 95 (Turun Seudun OP)

 

Jäsenyydet

Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään yhden vanhemman perheen aikuinen henkilö. Vain jäsenmaksun maksaneet katsotaan yhdistyksen jäseniksi ja oikeutetuiksi jäsenetuihin. Jäsenen alaikäiset huollettavat katsotaan oikeutetuiksi osallistua yhdistyksen tapahtumiin tuetulla jäsenhinnalla. 

Jäsenyyden voimassaolo ja jäsenmaksu

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ja uusitaan vuosittain. Jäsenmaksun suuruuden vahvistaa yhdistyksen hallitus vuosittain syyskokouksessa. Jäsenmaksua ei palauteta. 

Jäsenyyden peruminen

Jäsenyyden voi perua milloin tahansa ja peruminen astuu voimaan seuraavan kalenterivuoden alusta. Jäsenyyden peruminen ei automaattisesti poista henkilöä yhdistyksen viestintärekisteristä.

 

Tapahtumat

Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä, ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen vahvistetaan tilausvahvistuksella ilmoittautujan sähköpostiin.

 

Osallistumisen peruutusoikeus

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen tapahtuman alkua tai ilmoittautumispäivään saakka, mikäli ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä.

Osallistumisen ja maksamisen peruutusoikeus päättyy viimeisenä ilmoittautumispäivänä, ellei tapahtumakohtaisesti toisin mainita. Tämä perustuu tarpeeseen kattaa tapahtuman järjestämiseen liittyvät ennakkokulut, jotka syntyvät riippumatta siitä, osallistuuko ilmoittautunut henkilö tapahtumaan vai ei.

 

Osallistumatta jättäminen

Yhdistys ei katso olevansa velvollinen tukemaan osallistumatta jättämistä. Jos osallistuja jättää tulematta ilmoittautumaansa tapahtumaan, perii Yhdistys takautuvasti ilmoittautuneelta tapahtuman täyden eli normaalin hinnan. Tämä käytäntö perustuu yhdistyksen tarkoitukseen tukea taloudellisesti jäsentensä osallistumista, jonka ei katsota toteutuneen tarkoitetulla tavalla jäsenen jättäessä osallistumatta. 

 

Tuotteet

Yhdistyksen myytävät tuotteet toimitetaan saatavuuden mukaan maksuhetkellä ilmoitetulla, asiakkaan hyväksymällä toimitustavalla ja maksutavalla. 

Toimituskulut ilmoitetaan ostoskorissa ennen maksun suorittamista. Etäkaupassa kuluttajalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa toimituksesta, mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset vastaa ostaja.

 

Maksutavat

Maksutapoina verkkokaupassamme toimivat yleisimmät luottokortit, verkkopankkimaksut sekä muut verkkokaupassa ilmoitetut maksutavat. Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Maksun palautus

Kaikki maksun palautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). 

 

Reklamaatiot

Kaikki reklamaatiot ja palautteet tulee osoittaa Yhdistykselle sähköpostitse osoitteeseen turunyh(a)gmail.com tai puhelimitse numeroon 044 358 8599.

Yhdistys pyrkii käsittelemään kaikki reklamaatiot mahdollisimman nopeasti ja oikeudenmukaisesti.

 

Muutokset toimitusehtoihin

Yhdistys pidättää oikeuden tehdä muutoksia toimitusehtoihin.