Yksi yhdistyksemme päätapahtumista ovat jo kýmmenien vuosien ajan olleet perheleirit, joissa aikuiset ja lapset saavat tutustua ja viettää mukavia hetkiä yhdessä.

Rennosti yhdessä ja herkutellen

Tuo koko perheesi viikonlopuksi valmiin pöydän ääreen. Sinapin leirikeskus on erityisen kiitelty hyvistä aterioista.  

Saunotaan, pelaillaan, askarrellaan, höpötellään ja puuhastellaan yhdessä, ilman paineita. Voit ottaa leirin täysin levon kannalta.

Leirillä on perinteisesti paljon vapaa-aikaa. Niin aikuisilla kuin lapsillakin on runsaasti mahdollisuuksia puuhailla yhdessä ja erikseen, sisällä ja ulkona, vapaasti oman aikataulun mukaan.

Huomioithan, että leirillä ei ole järjestettyä lastenhoitoa.

LEIRIN OHJELMA

Leirillä luovuus kukoistaa

Leirin teemana on SUPERMETSÄ, jonka teemoista ammennetaan iloa ja hauskaa läpi koko viikonlopun. Puuhat on suunniteltu voimauttamaan kaikenlaisia lapsia ja aikuisia, niin tavallisia kuin tavattomiakin.  

Kehitä kädentaitoja 
Leirillä askarrellaan ja puuhastellaan päivittäin kivoja, kädentaitoja kehittäviä askarteluja. Pienemmille on puuhaa yhdessä aikuisen kanssa. Kouluikäiset pärjäävät näissä puuhissa jo itsekseenkin hauskojen tehtävien parissa. 

Pihaseikkailua 
Pientä pihaseikkailua on luvassa pääsiäisenä. Koko perheen kanssa puuhastellaan yhteisiä juttuja pienistä löytöretkistä voimaannuttaviin kokemuksiin. 

Vertaisvanhemmuutta

Ohjattu aamupiiri aikuisille
Aamupiirissa pääset puhaltamaan aivot tyhjäksi arjen huolista ja kokoamaan ajatuksesi uudelleen päivää varten. Tähän et tarvitse edes sitä reipasta mieltä!

Vahvuusrentoutus
Rentoudutaan yhdessä vahvuuksia pohdiskellen, lapset ovat tervetulleita mukaan. Pohdiskellaan asiaa positiivisen kautta, mietitään omia supervoimia ja huomataan, miten erityisiä me ollaan yhdessä ja erikseen. (Virve Anttila, ratkaisukeskeinen nepsyvalmentaja)

Tekniikkatuokio
Mietityttääkö tekniikka, tekoäly ja mediat? Puhutaan näistä haasteista yhdessä. Mietitään rajan vetämistä arjessa ja omia mahdollisuuksia tekniikan tajuamiseen.

Teemakirppis

Teemakirpparilla vaihdetaan tällä kertaa leluja ja kirjoja. Ota mukaan jotain, millä ei teillä enää leikitä ja tuo se vaihdon välineeksi leirin vaihtokirppikselle. 

Loppunäyttely sunnuntaina

Sunnuntaina vietetään hetki yhdessä ennen kotiinlähtöä ja hämmästellään, mitä kaikkea superia supermetsässä onkaan!

KÄYTÄNNÖN ASIAT

Tarkempi leiriohjelma ja aikataulut selviää perillä.

SAAPUMINEN
Torstaina 17-19 välillä. Saapuminen on mahdollista myös seuraavana päivänä mutta leirin hinta on sama.

KOTIINLÄHTÖ
Sunnuntaina lounas klo 12:00, jonka jälkeen kotiinlähtö.

Miten leirille pääsee?
Oman auton lisäksi leirille pääsee bussilla Turun keskustasta. Bussipysäkiltä on noin 600m kävelymatka Sinapin leirikeskukseen. Huomioithan, että pääsiäisenä bussit kulkevat harvemmin.

Miten pakkaan leirille?

  • Sisä- ja ulkovaatteet kaikille
  • Lämpimät sukat, kivilattiat voivat olla joskus kylmät
  • Uikkarit, jos haluat kokeilla tahdonvoimaasi meressä
  • Omat pyyhkeet ja lakanat mukaan.

Tärkeitä asioita

  • Lapset ovat leirillä koko ajan vanhemman vastuulla. 
  • Leiri on järjestetty vapaaehtoisten voimin. 
  • Lapset osallistuvat leirille vain aikuisen kanssa.
  • Leiri on alkoholiton.

Lukuisat perheet ovat tutustuneet näillä leireillä ja pikäaikaisia ystävyyksiä on solmittu niin aikuisten kuin lastenkin kesken.

Sinapin leirikeskus

Sinapintie 74

#328 PÄÄSIÄISLEIRI SINAPISSA 28.-31.3.

3 PÄIVÄÄ 28.-31.3.

Puuhakas pääsiäisleiri täysihoidolla, kolme yötä.

JÄSENHINTA

AIKUINEN: 150€ (50€/yö)
7-17v. LAPSI: 90€ (30€/yö)
4-6v. LAPSI: 75€ (25€/yö)
0-3v. LAPSI: 0€
NoShow -maksut: 300/280/150/0€*

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN 17.3. MENNESSÄ7

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN AVOINNA 27.2.-17.3. tai niin kauan, kunnes tapahtuma täyttyy. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja että jälki-ilmoittautuminen on maksettava ennen tapahtumaan osallistumista, maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Lasku tapahtumasta lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai heti kun ilmoittautujia on riittävästi, maksuaika 14 vrk.

Tapahtuma on avoin kaikille Turun ja lähialueen yksinhuoltajille. Tuettuun jäsenhintaan voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet perheineen eli omien huollettavien kanssa. Kaikki muut maksavat normaalin hinnan leiristä eli 300/280/150/0€

Osallistuminen ja ehdot

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt yhdistyksen toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.

*NoShow -maksu peritään jälkikäteen, kun ilmoittautunut ei saavu paikalle. Käytännön perusteena on yhdistyksen varojen tarkoituksenmukainen käyttö jäsenten hyväksi.

Lisätiedot ja tiedustelut

  • turunyh[a]gmail.com
  • 044-358 8599 (tekstiviesti/Whatsapp)