Ihana loppukesän puuhapäivä perheelle: melontaa ja kakkukaffetta.

 

Mennään melomaan Halistenkosken Myllärintalolle!

Melontaretki Aurajoella on aina elämys, suuntautuu matka sitten Turun sydämeen kaupunkimaisemiin tai joen yläjuoksun maaseudulle.

Jokea pitkin näkee Aurajokilaakson aivan uudesta näkökulmasta! Melomisesta saa liikunnan iloa, pääsee nauttimaan kauniista maisemista ja rentoutumaan luonnossa.

Halistenkosken kupeessa sijaitsevalta Aurajoen opastuskeskuksesta Myllärintalolta lähdetään kanooteilla tutustumaan Aurajoen kulttuurimaisemaan joelta käsin. Samalla koko perhe pääsee tutustumaan melontaan kokeneen Kanoottikuninkaan ohjauksessa.

 

Kenelle sopii?

Alle kouluikäisetkin voivat hyvin osallistua tapahtumaan, ehkä ihan pienimmät nyytit kannattaa jättää hoitoon, sillä aikuisen kädet tarvitaan melomiseen. Kanootteihin mahtuu yleensä kaksi pientä perhettä tai yksi isompi. Tästä ei tarvitse etukäteen huolehtia, jako tehdään kokeneiden oppaiden toimesta rannassa. 

Melontaopastus sisältyy hintaan ennen vesillelähtöä ja opas on matkassamme myös laineilla. 

 

Lue lisää: MELONNASTA MYLLÄRINTALOLLA.

Lue lisää: KANOOTTIKUNINKAASTA.

 

Aikataulu

9:30 Tavataan Halistenkoskella

10-11:30 Melonta

11:30 > Kakkukahvit Myllärintalolla*
(erillinen ilmoittautuminen ja hinta)

 

*KAKKUKAHVIT (erikseen)

Perinteikkäällä Myllärintalolla voit nauttia melonnan jälkeen kakkukahvit. Upeassa miljöössä on tarjolla Mari-Annikan maistuvia (ja upeita) kakkuja kera kahvin tai mehun. Kakkukahvit melonnan jälkeen varattava erikseen.

 

 

HALISTEN KOSKI

Valkkimyllynkuja 2, Turku

#802A Melontaa Myllärintalolla 2.8.

PE 2.8.
klo 9:30-11:30+

+ Kahvihetki tämän jälkeeninnen ilmoittautuminen ja hinta

10€ / perhe (tai aikuinen)

NoShow -maksu: 25€/perhe/aikuinen*

ILMOITTAUDU 21.7. MENNESSÄ

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! TAPAHTUMA MAKSETAAN HETI ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ, maksuaikaa on 30 minuuttia. Maksamattomat tapahtumat peruuntuvat automaattisesti ja paikka vapautuu.

JONOTUS JA PERUUTUS
Jos ilmoittautuminen on täynnä, voi ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu, lähtee maksulinkki automaattisesti jonossa seuraavalle ja maksuaikaa on 48h. Peruutuksia otetaan vastaan ilmoittautumispäivään asti.

Osallistuminen ja ehdot

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt yhdistyksen toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.

*NoShow -maksu peritään jälkikäteen, kun ilmoittautunut ei saavu paikalle. Käytännön perusteena on yhdistyksen varojen tarkoituksenmukainen käyttö jäsenten hyväksi.

Lisätiedot ja tiedustelut

  • turunyh[a]gmail.com
  • 044-358 8599 (tekstiviesti/Whatsapp)